tirsdag 15. mai 2007

Start nummer 3....

Nå er starterklæring til løpene på Leangen den 21. mai ferdig. Diezel skal ut i første løp denne dagen. Klokka 1800 kjøres det til start. Hvis du klikker på linken under, kommer du til søkesiden fra DNT. Hvis du skriver Eisi Diezel i søkeruten, kommer alle opplysningene om Diezel frem.
Det ble fullt løp, med 15 hester til start. Diezel står i spor 4 på 20 m tillegg. Det er det "trangeste" sporet, så vi får se hvordan dette går. Diezel er normalt travsikker, men sporet er som sagt trangt, så det blir spennende hvordan han tramper ut fra startblokka.
Hestene han går mot er litt mere rutinerte enn Diezel. De har gått flere løp enn han for å komme opp i samme grunnlag.
I motsetning til de to første løpene han gikk, så blir det nok litt jevnere kjørt i dette løpet, da det for meg ser ut som at ingen av kuskene på strek er av den typen som kjører til fra start for å se hvor lenge hesten holder. Spennende blir det uansett.
Vi er i den heldige gruppen som eier en hest som er ubeseiret etter to starter. Vi må være klare over at dette ikke kommer til å fortsette inn i evigheten. Vi må derfor heller ikke henge med geipen om hesten vår blir uplassert i dette løpet, eller det neste for den del. Vi må huske på at vi har en hest som mangler rutine, men som har mye annet.
Det vi vet er at hesten er godt forberedt av Arve og Ragnhild, det skal de ha all ære for. Det er sjelden å se en vallak som ser ut som en hingst i muskulaturen.
Det var alt for denne gang...
E


http://sport.rikstoto.no/?modus=0

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja da stiger spenningen dag for dag ...
Håper alt forløper normalt sånn at "guten" vårres får start igjen .
Go DIEZEL =)

Hilsen Tommy