tirsdag 2. oktober 2007

Back on track.......


Jadda!!

Da er vi tilbake i hetluften igjen etter en god stund med prakk. Diezel gikk i går, mandag, sitt første løp på 2 måneder.
Vi var litt spente siden det var første gangen ut på sprint, men det gikk bra det. Åpnet rolig fra start med spor 7 og lå bak i feltet til siste sving. Diezel begynte da å avansere og tok seg frem til en tredjeplass like før mål. Diezel hadde størst fart av alle de sistre metrene, så faktisk ut som han kunne fortsette en runde til. : )
I de andre løpene har gut'n gått med en Murphyblender, da han har vært skeiv i hodet, både i trening og løp. I det siste har dette gått over av seg selv, og blenderen lå igjen i stallen i går. Bein og fin var han!!
Da er fasit så langt at gut'n har to seire, 2 annen, 1 tredje og en smultring på 6 starter. Det er en trippelprosent på 83 det. Ikke mange som slår den da!!
Neste gang Diezel skal starte er søndag 21.oktober på Leangen. Denne gangen er vi tilbake til et løp i mellomdistanse, stengt på 40.000,- kr. Diezel har nå tjent 33.000, så det blir ikke mange i løpet med mere inntjent. En del av de "gamle" konkurrentene har nå tjent mere enn dette, så dem slipper vi unna da.
Alt i alt sitter jeg igjen med en følelse av at dette kanskje var det beste løpet gut'n har gått, sett i lys av faktorene som spillte inn på forhånd.
Vi får nå håpe at han holder seg frisk fremover, så tror jeg dette skal bli artig framover.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer med en fin 3.plass! Dette ser da riktig bra ut, det. Tror du kan nå et godt stykke, jeg - for du går helt til mål. Og det er det ikke alle som gjør.
Lykke til videre!