mandag 2. juni 2008

Flott debut i langløp, en fin andreplass.....



Jepp, jepp. Diezel ble nummer 2 i kveldens løp, kun slått av Jaguar W.L. Diezel åpnet bra fra start, og slapp til vinneren før første sving. Diezel lå hermetisk innestengt til vinnersirkelen, tok seg nesten forbi vinneren. Kun tre tiendeler skilte i mål. Hesten gikk frisk i mål. Kilometertiden ble 17,5 på langløp. I og med at første kilometeren gikk på 19, betyr det en avslutning på ca 15,1.
Dette var faktisk den ellevte plasseringen blant de tre beste på fjorten starter. Ni av disse er faktisk blant de 2 beste. Misfornøyde kan vi ikke være. Diezel tjente 8000 kr i dette løpet. Han har nå totalt 94.000,- inntjent siden mars 2007.
Hør her folkens!!
Vi har en hest som har en seiersprosent på 35.
Vi har en hest som har en tvillingprosent på 64.
Vi har en hest som har trippelprosent på 79.
Dette på 14 starter!!!

Det er 3 ingredienser i en slik oppskrift:
1 del Arve Sjoner
1 del Ragnhild Bjørnbeth
1 del Eisi Diezel
Bland disse ingrediensene over tid, bland i tillegg litt veterinærhjelp fra Overlege Jostein og en dæsj med eierskap som gir signal om at jula varer over påske. Gjør oppmerksom på at denne oppskriften må følges nøye. Hvis et av leddene utelates, da faller vannbakelsa sammen!!
Vi gleder oss til fortsettelsen av Eventyret Eisi Diezel!! Det er lenge til noen skal få si: "Snipp, Snapp, Snute, så er eventyret ute!!"

Neste oppgave for Eisi Diezel er et løp på Leangen den 30. juni, sannsynligvis.





1 kommentar:

Anonym sa...

Kan ikke du få eierne dine til å melde i V75-løp snart? Jeg skulle gjerne sett at du hadde en god del mer i grunnlag, nemlig... ;-)