torsdag 20. november 2008

Full service takk...

Diezel ble i dag torsdag behandlet "over alt". Vi gikk inn i 2 ledd, begge hovledd foran med DMSO.
Han ble i tillegg tilført DMSO rundt begge bak-knær, gaffelbåndfestene foran, i bogen og i musklene i krysset. Dette blir om nødvendig gjentatt i slutten av neste uke. I tillegg fikk han penicillin og kortison i skrotten for å lege en noe sår og rød hals. Det siste gjentaes daglig. Han hostet også ut en del gørr i dag.
Denne behandlingen medfører selvsagt karenstid før neste start. Etter å ha kikket i Bulletinen finner vi neste mulighet såpass sent som den 29. desember på Leangen. Det er en sprint som blir delt inn etter grunnlag, et løp ala lunsjtravet der han ble nr 2 uten å fungere så alt for godt. Vi får bare håpe at det går an å trekke et spor i første rekke denne gangen, slik at man for en gangs skyld kanskje kan kjøre til litt fra start. Det er ikke så sikkert at Diezel synes det er så jævlig artig å må runde de andre bestandig. Han har nå gått 2 løp uten PG-skoene, og er fortsatt i fin balanse. La oss krysse fingrene for at vi neste gang sender ut en hest s09om er helt frisk, det fortjener han, ærlig som han er.
Diezel gikk et bra løp sist etter hvordan helsetilstanden da var. Synes dette lover godt videre fremover.
Han har også de to siste løpenen vært uheldig med steinsprut på øynene. Hvis baneunderlaget er som det har brukt og vært neste gang, får vi vurdere å sette på ham en maske av noe slag. Dette pønsker Arve ut en løsning på.

Ingen kommentarer: