søndag 14. desember 2008

Sesongen er over.......

Den høyre fremkoden til Diezel er fortsatt ikke helt i orden. Det medfører at vi skrinlegger starten i mellomjula. Dermed er sesongen 2008 over for "Gut'n" sin del. Vi sendte ham ut i 12 løp. Resultatet ble 3 seire, 3 andreplasser, 2 tredjeplasser og 2 øvrige premier. I innkjørte penger ble det en beløp på kr 66.800,-.Sesongen 2008 har ikke gått på skinner. Det har vært problemer med hals og føtter, uten at vi helt har kommet i mål med dette. Den siste behandlingen, samt at vi nå velger å avslutte sesongen, gjør at vi har et håp om å starte seongen 2009 med en frisk hest. Vi avsluttet sesongen i fjor med samme følelse.
Det var også et mål at vi skulle starte i V75 i løpet av 2008. Det skjedde ikke. Vi meldte ham til et V75-løp, men da hadde han 23 startpoeng for lite.
Eisi Diezel vil bli behandlet i den høyre fremkoden og generellt i muskulaturen på tirsdag i uka som kommer. Hvis dette fungerer, vil vi starte på Leangen den 5. januar. Der er det et løp stengt på 150.000,-, 2140 autostart. Hvis dette løpet gir oss positive svar har vi tro på at sesongen 2009 skal bli en god en. Eisi Diezel har vokst inn i grunnlagene på en god måte. Han har vist at han har en skalle av gull.
Vi har vært litt engstelige for at starting med en ikke helt kurant hest skal gå ut over fighterviljen, så vi håper å vise frem en frisk gamp fremover. Det fortjener hesten.
Vi vil samtidig takke trener Arve Sjoner og oppasser Ragnhild Bjørnbeth for at de har passet på og trent "Gut'n" på en fremragende måte i år. Det har nå løsnet for stallen. I skrivende stund har stallen sendt ut hester til start i 41 løp. 10 seire, 9 andreplasser og 8 tredjeplasser har det blitt. Knallbra!!Vi vil også takke veterinær Jostein Rekstad for god oppfølging og behandling. Arve, Ragnhild, Jostein og et tålmodig eierteam, som alle tenker på hestens beste, håper på fremganger også i 2009.
Vi har tross alt en hest som har en trippelprosent på 70!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Selv om også du har hatt dine problemer i år, og ikke fått vist alt det du kan, så vil jeg likevel gratulere deg med sesongen som vi legger bak oss.

Krysser høvene for at du er frisk og rask til den 5. januar - ha ei riktig god jul (pass på formene... ;-)