mandag 12. januar 2009

Nå er det alvor dere.....



JeppJepp, da starter vi for aller første gang i V75-spillet med Eisi Diezel, eller Den Røde Løperen, som Lisbeth Storsten har døpt ham om til. Det er et løp stengt på 135.000,- kr med tillegg på 50.000,-. Det er 5 hester på strek. Uten å ta munnen for full, mener jeg Diezel er over 20 meter bedre enn alle disse. Eisi Diezel har selv fått spor 5 på tillegg. Et helt OK spor. Når det gjelder motstanden synes jeg faktisk den kunne vært atskillig verre. Det er liten reiselyst sørfra i dette løpet. På papiret har jeg størst respekt for Lython Abroad og Gidde R Icke. De øvrige er vel i samme klasse som Diezel.

Jeg håper Eisi Diezel kan hente seg en fin premie i dette løpet. Jeg har skrevet det mange ganger før, og med rette faktisk, at vi innerst inne håper han kan snuse på en trippelplass. Han har avslutningene av løpet som sin styrke som regel. I løpet forrige mandag avsluttet han under 14,0 de siste 500 metrene, det kan bli en god egenskap i løpet på lørdag.

Vi har en hest vi tror er i OK orden, løpet for en uke siden skal bare ha forbedret formen. Han får et lett tempojobb i morgen, så blir det 2 dager i Ridehallen før det blir fullstendig slæpp åff på fredag.

Kommer tilbake med mere når det begynner å dra seg til.... Vi glær oss......

Stallen og kusken er i fin form for tiden, det er også noe å ta med seg.

http://www.travsport.no/Andre-elementer/Sok-etter-hestkusklop/Sok-etter-lop/?modus=0&sokId=30050443

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ønsker deg masse, masse lykke til :-)

Eisi Diezel sa...

Nightmare no da sjø, hehe...
Jo, takk. Vi trenger det alle som en. Så får vi håpe vi kan rulle ut Den Røde Løperen en gang.....