onsdag 4. februar 2009

Sånn kan det gå...

Løpet mandag kveld ble ikke helt etter boka for alle deltagerne. Eisi Diezel ble stri etter et par omstarter og ble ikke så enkel å hanskes med for kusken Stine. Diezel tok teten fra start, men slapp etter hvert til favoritten Acers Beauty. Første 500 gikk etter 27!! Det ble et skikkelig rart løp, og første 1000 åpnet på 1,26. Det var da klart for alle at her ville det gå luftig unna etterhvert. Inn i siste sving kom nok Diezel i berøring med en av konkurrentene, og tok til galoppen. Dermed ble det hele ganske håpløst. Han gikk imidlertid fort til slutt, men kom akkurat for sent til den siste premien. Kom i mål på 1.21. Siste 1000 ble da ganske luftig.
I siste sving hogg Diezel fram i et frembein, og blødde ganske så heftig. Han er pr i dag halt på det beinet, men trolig er det et ufarlig tråsår. Vi får se.
Et par timer etter løpet kom det også blod ut av begge neseborene. Blodet var mørkt og godt størknet, så det er trolig ikke noe alvorlig. Ble antagelig utløst når han ble såpass stri. Lufta var i tillegg kald og rå.
Helsetilstanden fremover avgjør når vi seler opp igjen. Han får nesten helt fri denne uka, da mandagens opplevelse var ny for hesten. Diezel blir undersøkt 100% av veterinær på torsdag. Mere nytt da.

1 kommentar:

Anonym sa...

Merkeligere løp kunne jeg ikke forestilt meg i mine villeste fantasier...

Håper det går bra med deg, du kommer nok fra dette uten varige mén også, får vi tro.