torsdag 26. februar 2009

Vi soler oss litt i glansen i dag.....


Like blid....

I dag, torsdag, kom Trav og Galopp-Nytt med nytt nummer. I referatet for Leangen fikk vi overskriften, samt et fint stykke skrevet om vår kjære Eisi Diezel. Det var styggartig, synes nå jeg da. Vi er ikke så veldig vant til å være såpass fremme i lyset.
Jeg var i stallen en tur i dag. Den Røde Løperen var i perlehumør, og skulle ut på treningstur sammen med Lyon N. Vi la en aldri så liten slagplan for mars. Vi starter i lunch-trav den 10. mars på Leangen, deretter tar vi ham ut i løp igjen den 23. mars, også på Leangen. Det blir meldt 2 hester fra stallen i lunch-travet, så en av dem må bytte kusk for anledningen. Slik det ligger an akkurat nå, står Ragnhild i fare for å måtte kjøre Eisi Diezel. Tipper hun ikke har spesiellt mye i mot det :)
Innlegget om Diezel står forøvrig på side 44 i TGN.

Hvis noen lurer på hvordan man melder seg inn i "Fanklubben" til Eisi Diezel, er det kanskje enklest å søke på navnet "Eisi Diezel" i Google. Da kommer det frem en link til Facebook-gruppa. Du kan også søke på Eisi Diezel i Facebook, da kommer du rett frem.

Vi har kanskje ikke den største stjerna på travhimmelen, men synes det er artig at folk rundt om på kloden engasjerer seg litt i Gut'n.
Denne bloggen har vi hatt gjennom nesten hele karrieren til Eisi Diezel. Hvis du blar nedover på hver side er det en link til "Eldre Innlegg".
Det er vel faktisk bare de to-tre første løpene vi mangler. Så selv gjennom hele bloggen i dag. Der var det mange opp- og nedturer gitt. Pussig at oppturene sitter best i sikringsboksen :)

Ingen kommentarer: