torsdag 19. mars 2009

Diezel Update...



"Den Røde Løperen" har nå startet så tett som han aldri har gjort før. Etter mandagens start blir det faktisk 6 løp på 9 uker. Uansett hvordan det går nå, tar vi en full gjennomgang av hestens helsetilstand. Er det noe småtteri å finne, så blir det behandlet. Er han helt frisk, får han allikevel 3-4 uker løpsfri. Han skal få spise seg opp litt nå. Han røyter også vekk vinterpelsen , og det tar også en del energi fra den store skrotten.
Bildene ovenfor er et lite resyme av hva som har skjedd de siste 3 ukene. Eisi Diezel har tatt 2 lette seire uten å ha vært i kjelleren. Begge løpene har vært sprintløp, noe vi kanskje ikke mente var Diezels force. Men som Arve sier: Alle blir sprintere til slutt.
Jeg kommer i dette øyeblikk fra stallen. Diezel har i dag gjort unna siste treningsarbeide før løpet på mandag. Det gikk visst ganske så bra. Fri i morgen før det blir ei dressur-økt i Ridehallen på lørdag.
Taktikken er forsåvidt klar. Eisi Diezel skal forsøke å ta teten igjen, og aller helst med Mondeo slikkende i rygg. Så får vi ta det derfra. Er litt spent på om Bjørn Garberg kommer med et av sine Kamikaze-angrep med Tomahawk Hall, det hender han gjør det en og annen gangen, og da gir han seg ikke før rød-lampa lyser. Vi fæ sjå!!
Motstanden er vel egentlig ikke verre enn sist, distansen skal passe bedre, så egentlig tror vi vel innerst inne på en fremskutt plassering denne gangen også.
Kommer med en episode til i løpet av helga.
Eirik

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kamikaze-pilot Garberg - det er ikke hver dag, da. Men jeg tror vel det bunner i en overvurdering av Tomahawk Halls evner som traver...
Lykke til på mandag :-)

Anonym sa...

Som jeg skrev, det hender en eller annen gangen, og da helst med Tommy