onsdag 25. mars 2009

Frem med serviceheftet...

I dag, onsdag 25. mars, gikk vi gjennom Eisi Diezels helsesituasjon etter mange løp på kort tid. Såpass entømt som han var sist, regnet vi med å finne et eller annet. Ved bøyeprøver ble det funnet halthet i begge fremkodene og hovledd. Han var ikke halt i bak-knærne, men tydelig øm. Han ble behandlet i begge bak-knær, både i leddet, samt i båndene rundt knærne. Han ble også behandlet muskulært i bakpart og bog. Koder og hovledd foran blir behandlet så snart som mulig, men siden vi ønsker å bruke hanekam i disse leddene, så var det faktisk utsolgt hos alle apotek i Trøndelag. Det er mulig vår veterinær får lånt 2 doser av en kollega for å få skyndet på prosessen litt.
Uansett så var haltheten stor nok totalt sett til at det forklarte entømtheten, men samtidig såpass lite at vi har stor tro på at han kan starte igjen allerede på Leangen den 20. april. Formen er god, og den mister han ikke uansett.
Spørsmålet fremover mai og juni, er faktisk om han har nok fart i kroppen til å henge med i sitt grunnlag. Hvis det viser seg at hans fartsressurser ikke egner seg sommers tid, så tar vi konsekvensen av det og starter høst/vinter.Kommer tilbake med mere når vi sjekker opp med nye bøyeprøver.

Ingen kommentarer: