onsdag 13. juni 2007

11 days to go.....

Over ser dere bilde av Eisi Diezel først, og med treningskamerat og sparringspartner Mountain Beauty slikkende i rygg. Som sist så fungerte gut`n bra, som forventet. Ingen tegn til hosting eller snørring. Mountain Beauty ser forøvrig spennende ut, tasser lett med i ryggen til Diezel.


Etter endt arbeid står en dusj for tur. Bena blir påsmurt kjølende leire alle ledd foran, pluss knærne bak. Kodene blir smurt inn med krem, og hovene blir også smurt.
Førstkommende fredag blir det kjørt et tilsvarende hurtigarbeid, deretter blir siste finpuss før løpet tatt på tirsdag om en uke.
Innmelding til neste løp blir gjort førstkommende fredag, så da får vi se hvilken motstand vi møter. Det blir også spennende å se hvilken kusk vi blir tildelt.
Arve tror vi får Cato Antonsen, Ragnhild tror på Eirik Høitomt mens jeg derimot har en bombesikker følelse for at vi får en som skarrer på r-ene, nemlig Owe Wassberg.
Taim vill sjåvv.
Ellers ligger det an til at balanseringen vil bestå av løps-PG foran og aluminium bak. Ble skodd foran i dag, og Arve venter med å sko bak så nære inntil løpet som forsvarlig.

Ingen kommentarer: