fredag 22. juni 2007

Siste finpuss

Nå er siste finpuss foretatt. Nye sko er slått på bak. Vi tenkte en stund på å kjøre skoløs bak, mmen Arve har en formening om at Diezel trenger litt feste bak ennå. Derfor blir det sko bak, men i aliminium. Lettere PG-plater blir skrudd på foran, såkalte løpsplater.
Hvis en ser på tipsene før løpet, er Diezel rangert fra nummer 2 til 4. G I Joe, Bonito, Trons Baron og Eisi Diezel bytter litt på rangeringsplassene på de forskjellige tipslinjene. Det er vel bra at hestene ikke leser fagpressen selv, da hadde nok forventningspresset preget dem mere. Vi gleder oss alle til start i morgen kl 1400, selv om følelsen nå begynner å omdanne seg til en lettere nervøsitet, ihvertfall for min egen del. Det er vel denne følelsen som gjør at jeg facineres av denne sporten. Jeg er i utgangspunktet en VELDIG rolig og avbalansert person, men i den siste tiden inn mot løp forandres nok personligheten en del. Bli ikke forundret om God Dag Mann Økseskaft-svar kommer som perler på en snor.
Diezel har til nå startet tre ganger, med to seire og en annenplass som resultat. Dette må vi være så utrolig fornøyde med. Det er ikke mange forunt å eie en hest med slike resultater i starten av karrieren. Faren med en slik start, er å ikke glede seg over feks en femteplass. Dit må vi ikke komme, hvis hesten i det løpet gjør sitt beste.
Vi vet at hesten er forberedt på beste måte, langt utover det vi kan forvente, av Arve og Ragnhild. Den personlige oppfølgingen, ja jeg sier personlige selv om vi snakker om en hest, hestene får på den stallen er ikke mange forunt. Begge to viser en genuin interesse for enkeltindividet, og tilpasser hestenes hverdag og trening etter det. Det setter vi stor pris på. Med dette i minnet vet vi at Diezel er vel forberedt for morgendagens batalje på Leangen, selv om formen ikke er toppet for et løp, men for en videre fortsettelse på sesongen.
Måtte den beste vinne!!

1 kommentar:

Tommy J. sa...

Lykke t da Gut'n =)