søndag 24. august 2008

Seier nummer 6...





Da har vi gjennomført Eisi Diezels 17nde løp i karrieren. Det resulterte i den sjette seieren totalt, og den tredje i år. Løpet gikk på Rauma Travbane ved Trollveggens fot. Aksjonen til Diezel var ikke helt patent i svingene. Noe tilskrives mangelfull dosering, men vi vil foreta en full sjekk for å finne ut om det er noe kroppslig som mangler også. Seieren ble kontrollert til slutt. Vi hadde en fin dag i Rauma. Casawee, Diezels stallkamerat vant også lett i sin andre start i karrieren. Arve Sjoner tok i tillegg en andre og en tredjeplass, på totalt 4 kjørte løp. Som om ikke det var nok seiret Diezels oppasser Ragnhild Bjørnbeth i det første løpet i dag. Det ble selvfølgelig en artig tur hjem, med innhogg av biff på Dombås.


Hva som blir neste oppgave er avhengig av veterinærsjekk, men start blir det ikke før alt er OK.




Som den observante leser har lagt merke til, vant også Casawee i dag. I likhet med Eisi Diezel, har Arve Sjoner treneransvaret for Casa. Dagens løp ga altså full uttelling. Stallens hester har i år startet totalt 22 ganger. Dette har resultert i følgende resultater:

6 seire, 4 andreplasser, 4 tredjeplasser og 4 øvrige premier. Dette gir en seiersprosent på 27 og
en trippelprosent på 64!! Snitt pr start pr hest har nå passert 5000 kr. Det er rett og slett veldig godt gjort, og er et resultat av nidtidig arbeid til alle døgnets tider, og en individuell behandling av alle hestene. Vi er veldig fornøyde med arbeidet Arve og Ragnhild gjør med vår hest. At de i tillegg er omgjengelige og trivelige personer å tilbringe tid med, både i med- og motgang, gjør vårt valg av oppstallingssted for Eisi Diezel, ytterst enkel.

Takk, Arve! Takk Ragnhild!


Legger ved noen flere bilder tatt i dag, både av hester og en fantastisk natur på en fin sensommerdag.




1 kommentar:

Anonym sa...

Congratulations :-)

Ikke uventet eller overraskende, akkurat. Regner med det bare er småtteri som plager deg, og at du er fit for fight den 13. september :-)

Flotte bilder, forresten - fantastisk natur der nede, ja.