fredag 29. august 2008

Tja, tjo, ka ska'n si??

I dag, fredag, hadde vi en fullsjekk av Eisi Diezel. Arve og Ragnhild bøyde opp Diezel sist mandag, dagen etter løpet i Rauma. Han markerte da halthet i begge frembein, mest på det venstre. Det var resultatet også i dag. Vi bedøvde så hovledd for å være sikker på hvor ømhetene satt. Han var like halt, så da ble begge fremkoder behandlet. Ved tidligere behandlinger har vi benyttet kortison, men i dag bestemte vi oss for å behandle med Hylartil, eller hanekam om du vil. Han fikk i tillegg en sprøyte med et kortisonlignende stoff i skrotten.
I morgen er det 2 uker igjen til det V75-løpet vi har siklet på lenge. karantenetiden for behandling er ikke noe problem, men vi vil gjerne ha en helt frisk hest å starte med.
Om toget er gått, vet vi ikke før neste fredag. Da sjekker vi opp om det er noe bedring. Hvis han ikke er 100% da, blir det ikke V75 før i november, men pytt-pytt. Veterinæren mente imidlertid at skaden skulle lege seg til da, han mente at vi ikke skal pakke hesten inn i bomull, hehe.
Uten at jeg nevnte det sist, så har Eisi Diezel nå faktisk passert 100,000,- i grunnlag på bare 17 starter, det er det ikke mange som kan skilte med, ihvertfall ikke uten å ha straffegrunnlag i sekken.
Kommer tilbake med mere etterhvert

1 kommentar:

Anonym sa...

Det blir jo veldig spennende å høre hvordan det går på fredag, da.
Håper virkelig du er frisk og klar for løp igjen!